18/4-11

God morgon! Snart ska jag börja jobba:D Wii! Precis damsugit och skurat här i salongen så det är snyggt till öppningen!

Igår beställde jag äntligen mitt nya konto kort! Det har ju tyvärr gått av, men nu kommer jag få ett ruskigt snyggt kort med mina sötnosar på! Emelie, Lisela och Björn <3 Har ju världens sötaste kort på dom :D




Så det här kortet kommer pryda mitt kort:D

Lördag!

Nu är jag påväg till jobbet! Hoppas det väller in kunder direkt när jag öppnar 10, jobbar bara till 14 men är ju skönt att ha massor att göra, då går ju tiden fort:) Men lördagar är alltid roligast att jobba, alla kunder är så helg glada och fulla av energi:-D Föresten, vi har fått in nya solpuder från nouba, dom är i så himla härliga färgen! En är det lite guldbitar i, så himla snyggt, enda är att det är himla mörkt bara, så jag ska köpa det ljusaste, vet att jag kan överdriva ibland och för mycket solpuder är aldrig snygg;)

Bilder från 9/4-11 :D


:D

Den 15 september är det dags för gaddning! Min ängel kommer till rätta på ryggen då:D Längtar så himla mycket, kommer bli så himla snyggt! Mne han jag ska till har sagt att jag ska ringa och tjata en gång i veckan så kanske han har en tid tidigare:D Wii!

Visning igår :D

Igår hade vi visning, och det gick super bra! Hade allt planerat och vi visste exakt vad vi skulle hitta på så det blev mycket bättre den här gången=)
Sen har jag tänkt att bli bättre på att blogga med:P

Här kommer en blid! Kommer mera en annan dag=)


RSS 2.0